O nama

Prvi smo kuhinjski specijalist u Hrvatskoj, a cilj nam je ponuditi Vam na jednom mjestu sve što je potrebno za opremanje kuhinje.

Ponosni smo partner Nobilia i Hacker kuhinja, najvećih njemačkih proizvođača kuhinja u Europi. Također nudimo i najveći asortiman bijele tehnike na tržištu proizvođača Gorenje, Bosch i Miele. Svi ovi brandovi sinonimi su za kvalitetu, pouzdanosti dugu tradiciju, a upravo je to ono što Vam želimo ponuditi. Kombinacija njemačke kvalitete i naša stručnost omogućit će Vam da postanete vlasnik Vaše kuhinje iz snova.

Ono što naši klijenti zaista cijene kod nas je upravo naša kreativnost i strast prema svim Vašim zahtjevima i detaljima. Cilj nam je dizajnirati kuhinje po Vašim željama i mogućnostima dajući Vam pritom bezbroj savjeta i ideja kako biste u svakom trenutku mogli uživali u svojoj kuhinji, bilo da kuhate, miksate, čitate ili se družite s obitelji i prijateljima.

Posjetite jedan od naših 5 salona, razgledajte naše kuhinje i kućanske aparate, razgovarajte s našim stručnjacima koji će Vam dati odgovore na sva Vaša pitanja. Ako slučajno niste u blizini naših salona slobodno nam se javite i sve ćemo se dogovoriti.

Kako radimo u Studiu Plus

Konzultacije

Dođite u naš salon ili rezervirajte termin s našim stručnjakom. Zajedno ćemo proći kroz Vaše ideje, istražiti Vaše omiljene kuhinjske stilove, dodatke i uređaje. Ponudit ćemo Vam niz rješenja kako bi kreirali kuhinju u skladu s Vašim životnim navikama.

Mjerenje i dizajn

Naši dizajneri će Vam besplatno izraditi nacrt tako da možete točno vidjeti kuhinju koju ste zamislili. Možete eksperimentirati s različitim stilovima, bojama, materijalima, aparatima sve dok ne složite Vašu savršenu kuhinju po mjeri.

Proizvodnja i montaža

Nakon što ste odabrali kuhinju i sve potrebne aparate možete se opustiti znajući da će kuhinju proizvesti njemački specijalisti pazeći na svaki detalj. U dogovorenom terminu naši stručnjaci dostavit će i montirati Vašu kuhinju potpuno besplatno.

Kontaktirajte nas

I uvjerite se da za svaku ideju imamo rješenje.