BORA Classic 2.0

NEOGRANIČENA SLOBODA. – MAKSIMALNA FLEKSIBILNOST ZA INDIVIDUALNU KUHINJU.

 
 

intuitivno upravljane SControl+

Jednistveno upravljanje nikad nije bilo jednostavnije: intuitivno pomicanje kažiprsta prema gore i dolje po izbrušenoj udubini ili izravan dodir. Sve važne funkcije mogu se aktivirati samo jednim dodirom.

 
 

minimalna glasnoća

Izuzetno tih - čak i pri visokim razinama snage: razlozi z ato su optimalan odvod zraka te primjena izuzetno tihog ventilatora. Tako Vas ništa neće ometati u kuhanju niti prekidati u razgovoru.

 
 
jednostavno čišćenje

Dijelovi izloženi parama od kuhanja jednostavno se mogu ukloniti kroz lako dostupni široki ulazni otvor. Ti se dijelovi mogu prati u perilici posuđa i zauzimaju vrlo malo mjesta.

 
 
ogromna površina za kuhanje 4 24 

Zahvaljujući centralnom upravljanju na odvodu bez gubitka prostora zbog upravljanja na ploči za kuhanje uvijek je osigurano dovoljno prostora za kuhanje s 4 lonca do 24 cm istodobno

 
 

minimalistički dizajn

Ploča za kuhanje i odvod kompletno su u ravnini s površinom. Savršene linije omogućuju neprimjetnu i istodobno elegantnu integraciju u svaku modernu kuhinjsku arhitekturu. Upravljanje u stanju pripravnosti (standby) gotovo je neprimjetno, a prilikom rada ograničeno je na osnovne funkcije s pomoću inteligentnog osvjetljenja.

 
 

modularni sustav

BORA nudi širok asortiman ploča za kuhanje, od ploča s indukcijskom površinom do plinskih ploča ili tepan roštilja od nehrđajućeg čelika koji se mogu slobodno kombinirati sa sustavima odvoda. Osim toga moguće su i kombinacije s jednom, tri ili više ploča za kuhanje.

 
 
automatsko upravljanje odvodom

Snaga odvoda regulira se sama u skladu s aktualnim postupkom kuhanja. Nije porebno neprestano, ručno interveniranje korisnika. Tako ćete ostati usredotočeni isključivo na kuhanje.

 
 
precizna kontrola temperature

Tepan roštilj od nehrđajućeg čelika nudi maksimalnu učinkovitost, 2 velike zone za roštilj te jedinstvenu i preciznu kontrolu temperature. Željena temperatura izravno je podesiva, prikazuje se u stupnjevima te se precizno održava. Brzo zagrijavanje na 250 stupnjeva u manje od 5 minuta štedi vrijeme i energiju.

Oduševljeni ste Borom i želite se sami uvjeriti u njenu jedinstvenu kvalitetu i učinkovitost?


POSJETITE JEDAN OD NAŠIH SALONA I SAMI SE UVJERITE U SVE PREDNOSTI BORE