BORA X BO

Pećnica Nove Generacije

Pod motom "Nova lakoća kuhanja"  BORA predstavlja novi veliki korak. 

Revolucionarna, potpuno novo razvijena tehnologija impresionira nježnim, ravnomjernim stvaranjem pare i savršenim
rezultatima kuhanja čak i ako su sve razine napunjene u isto vrijeme. 
Automatsko usisavanje pare jamči da vruća para ne izlazi u prostoriju pri otvaranju vrata. 

 
 

bez pare, bez mirisa

BORA X BO sprječava da vas zabljesne para u lice kad otvorite vrata pećnice. Funkcija automatsko pred otvaranje vrata povlači paru prema natrag prije otvaranja vrata. Također potpuno bez mirisa, jer poseban filtar upija sve mirise, čak i ribu. Tako uvijek imate bistar pogled u pećnicu.

 
 

vrlo  jednostavno upravljanje

Poslastica za sve ljubitelje touch screena je ogromni 19- inčni preklopni zaslon. Zaslon osjetljiv na dodir reagira jednako kao što reagira i zaslon vašeg pametnog telefona. Brojni unaprijed postavljeni programi i intuitivno uputstvo za korisnike čine kuhanje pravom dječjom igrom!

 
 
jednostavno čišćenje

Ovo je funkcija koja je stvarno bezobrazno dobra. BORA X BO razmaziti će vas s pet programa čišćenja. Od brzog do intenzivnog čišćenja i sušenja - bez potrebe za brisanjem! Uz pomoć dvokomornog uloška pećnica bez napora ponovno postaje blistavo čista - slično kao tanjuri i šalice u perilici posuđa!

 
 
kuhajte poput pravog "chefa"

Ne može biti bolje: BORA X BO se ističe zahvaljujući posebno ujednačenim rezultatima kuhanja i optimalnoj raspodjeli topline. Vaša će jela biti savršena čak i ako koristite sve tri razine odjednom. Na primjer, ako paralelno pripremite puno kroasana na tri pladnja, svi će oni ispasti jednako dobro!


Savršen Dizajn

Crni okvir i minimalistički dizajn čine BORA X BO pravim umjetničkim djelom. Zaslon impresionira svojom jasnom ikonografijom i neprimjetno se integrira u atraktivnu cjelokupnu sliku, čemu doprinosi i elegantna komora za kuhanje od nehrđajućeg čelika

Oduševljeni ste Borom i želite se sami uvjeriti u njenu jedinstvenu kvalitetu i učinkovitost?


POSJETITE JEDAN OD NAŠIH SALONA I SAMI SE UVJERITE U SVE PREDNOSTI BORE