POPUSTI  do 40%

Požurite u naše salone, dogovorite termin za besplatno 3D planiranje kuhinje i iskoristite odlične popuste pri kupnji kuhinje i aparata!

Uz kupnju kuhinje svaki kupac na poklon dobiva Gorenje BPS6737E07B pećnicu.

Akcija traje 01.07.2024. do 31.07.2024.

DOGOVORI TERMIN

Nobilia Speed & Riva (-70%)

Boja: crni beton i hrast Havanna
Materijal: iveral obložen melaminom

VIŠE INFORMACIJA

Nobilia Easytouch (-70%)

Boja: graphite black i rust red ultra matt
Materijal: laklaminat s premazom 

VIŠE INFORMACIJA

NOBILIA KUHINJE proizvode se u Njemačkoj i poznate su u cijelom svijetu po vrhunskoj kvaliteti i iznimnoj fukcionalnosti. Napravljene po mjeri i s nevjerojatnom preciznošću, svaka Nobilia kuhinja potpuno se prilagođava prostoru, željma i mogućnostima. Veliki izbor boja, stilova i materijala omogućava svakom da nađe svoju idealnu kombinaciju. S dugom tradicijom od 65 godina Nobilia je postala vodeći proizvođač kuhinja u Europi...

HÄCKER KUHINJE zadovoljavaju najviše standarde po kvaliteti, funkcionalnosti, dugotrajnosti i dizajnu. Prisutni u 40 zemalja svijeta, specijalizirani su za proizvodnju besprijekornih kuhinja pružajući mogućnost svima da dizajniraju kuhinju po vlastitoj želji. Bez obzira koji stil kuhinje odaberete Hacker Vam osigurava naprednu tehnologiju, eleganciju, jednostavnost i udobnost. U jednoj rečenici Hacker proizvodi kuhinje koje rade za Vas.

BESPLATNO
PROJEKTIRANJE
BESPLATNA
DOSTAVA
BESPLATNA
MONTAŽA

Spremni za novu kuhinju?

Javite nam se i dogovorite termin