Čisto Savršenstvo Kuhanja


Jedinstvena ploča za kuhanje s integriranim odgovodom pare

BORA PROFESSIONAL 3.0

BORA Professional kombinacija je visokokvalitetnog odvoda pare i učinkovitih ekstra dubokih ploča.

BORA CLASSIC 2.0

Bora Classic je kombinacija visokokvalitetnog odvoda pare i različitih, snažnih ploča za kuhanje.

BORA X PURE

Bora X Pure ističe se svojom izrazito širokom  indukcijskom  pločom za kuhanje i fleksibilnim zonama za bolje raspoređivanje lonaca. 

BORA PURE

BORA Pure sinonim je za puristički i jednostavan minimalistički dizajn. Prilagođava se individualnim potrebama i jednostavno mu možete dodati dašak svoje osobnosti.

BORA S PURE

Bora S Pure iznimno kompaktnih dimenzija rješava sve prostorne dileme i uklapa se i u najmanju kuhinju.

BORA BASIC S

Bora Basic vrlo jednostavan i snažan dvojac - kombinirani odvod i ploča za kuhanje.

  • ZAŠTO BORA

 
 

vrhunski dizajn

Tvrtka Bora je osvojila brojne nagrade, jer odvod pare pema dolje predstavlja potpuno novi, revolucionarni i jedinstveni kuhinjski izgled.

 
 

minimalna glasnoća

Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji i ugradnji u kuhinjsko postolje, integrirani odvod pare znatno je tiši od uobičajene nape čak i pri visokim snagama.

 
 
lako čišćenje

Bora se vrlo jednostavno čisti, potrebno je samo oprati filter u perilici. Zaboravite naporno ribanje masnih i teško dostupnih površina nape.

 
 
brza zamjena filtra

Filter s aktivnim ugljenom vrlo se jednostavno zamijenjuje odozgo kroz ulazni otvor i to bez skidanja ladica ili otvora postolja.

 
 

kompaktna veličina

Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, BORA se uklapa u svaku kuhinju. Kako nema potrebe za klasičnom napom oslobađa se prostor za zidne ormariće.

 
 

više prostora

Ne trebamo dodatni prostor za ugradnju nape, jer je u Bori napa integrirana u ploču i tako  jamči maksimalan prostor za pohranu posuđa u ormariću ispod.

 
 

modularni sustav

BORA nudi široku paletu ploča za kuhanje, od indukcijskih do plinskih ploča ili Tepan roštilja od nehrđajućeg čelika. Moguće su kombinacije jedne, tri ili više ploča za kuhanje.

 
 

velike zone kuhanja 

Posebno velike zone za kuhanje s indukcijskom površinom omogućuju kompletno i ravnomjerno zagrijavanje čak i vrlo velikih lonaca ili pekača.

 
 

intuitivni gumb

Kombinacija klasičnog gumba i površine osjetljive na dodir s LED zaslonom omogućuje savršenu kontrolu i rukovanje. Sve funkcije se lako aktiviraju.

 
 

automatski zatvarač

Poklopac odvoda pare se automatski otvara i zatvara. Integrirana senzorika sprječava zaglavljivanje predmeta tijekom zatvaranja. U isključenom stanju sustav je potpuno zatvoren.

 
 

automatsko upravljanje odvodom

Razina snage odvoda automatski se prilagođava na temelju aktualnog načina kuhanja.

 
 

kontrola temperature

Tepan roštilj od nehrđajućeg čelika ima maksimalnu učinkovitost,  2 velike zone za roštilj te jedinstvenu, preciznu kontrolu temperature. Za manje od 5 min brzo se zagrije do 250°C.