BORA X Pure

ČISTO SAVRŠENSTVO. – VRHUNSKI STIL ZA VAŠU KUHINJU.

 
 

intuitivno upravljanje sControl

Jedinstveni vertikalni kliznik intuitivnim pomicanjem prsta prema gore/dolje ili izravnim dodirom rukovanje čini još jednostavnijim. Sve važne upravljačke fukcije uvijek se mogu brzo aktiviati samo jednim dodirom.

 
 

eSwap

Kod režima rada s recirkuliranim zrakom neugodni mirisi se uklanjaju s pomoću visokoučinkovitog filtra s aktivnim ugljenom. Kako bi zamjena filtra bila što jednostavnija, on se zamjenjuje s gornje strane kroz ulazni otvor i to bez skidanja ladica ili otvora postolja

 
 
minimalna glasnoća

Izuzetno tih - čak i pri visokim razinama snage: razlozi z ato su optimalan odvod zraka te primjena izuzetno tihog ventilatora. Tako Vas ništa neće ometati u kuhanju niti prekidati u razgovoru.

 
 
jednostavno čišćenje

Dijelovi izloženi parama od kuhanja jednostavno se mogu ukloniti kroz lako dostupni široki ulazni otvor. Ti se dijelovi mogu prati u perilici posuđa i zauzimaju vrlo malo mjesta.

 
 

ogromne zone za kuhanje s indukcijskom površinom

Osobito velike zone za kuhanje s indukcijskom površinom omogućuju kompletno i ravnomjerno zagrijavanje i vrlo velikih lonaca ili pekača

 
 

prepoznatljiv dizajn

Ploča za kuhanje i odvod kompletno su u ravnini s površinom. Savršene linije i markantan dizajn ulazne mlaznice obilježavaju ovaj proizvod s karakterom za svaku kuhinju. Sustav za upravljanje gotovo je nevidljiv u stanju mirovanja, a tijekom rada na dojmljiv način dolazi do izražaja zahvaljujući inteligentnom plavo-bijelom osvjetljenju.

 
 
maksimalan prostor za odlaganje

Mala visina manja od 200 mm i integrirana jedinica recirkulacijskog filtra jamče maksimalan prostor za odlaganje lonaca i drugih kuhinjskih pomagala u donjem ormaru. U režimu rada s recirkuliranim zrakom skraćivanje ladica nije potrebno ni kod kuhinjskih blokova dubine 60 cm. Potpuno drugačije od uobičajenog.

 
 
varijabilna funkcija zadržavanja topline

Ovisno o slučaju primjene odnosno upotrijebljenoj namirnici možete slobodno birati između 3 stupnja zadržavanja toplčine s različitim razinama temperature. Tako ćete hranu održavati toplom na optimalnoj, stalnoj temperaturi bez opasnosti od zagaranja.

Oduševljeni ste Borom i želite se sami uvjeriti u njenu jedinstvenu kvalitetu i učinkovitost?


POSJETITE JEDAN OD NAŠIH SALONA I SAMI SE UVJERITE U SVE PREDNOSTI BORE