Häcker kuhinje - stoljetna tradicija koja uvijek gleda u budućnost

Häcker jedan od najvećih njemačkih proizvođača kuhinja, koji proizvodi kuhinje već cijelo jedno stoljeće. Häcker ne samo da je uvijek u trendu već je postavljao standarde u dizajnu, tehnologiji i kvaliteti te je ispred drugih u inovacijama i uvijek jednim korakom u budućnosti.

Häcker danas proizvodi moderno opremljene kuhinje koje zadovoljavaju najviše standarde funkcionalnosti, kvalitete i dizajna. Svaka, ali baš svaka kuhinja dizajnirana je s jedinstvenim i pametnim rješenjima te izgrađena tako da je jednostavna za održavanje i čišćenje, što znači da će trajati godinama bilo da ju se koristi svakodnevno ili samo ponekad.

Osim dizajna, odlikuju se i visokim standardima luksuza i trajnosti, koristeći najnovije tehnologije što osigurava da se sve u vašoj kuhinji besprijekorno radi i pritom savršeno izgleda.

Njihove kuhinje dolaze u širokom rasponu stilova i završnih obrada. Bilo da tražite nešto vrhunsko i moderno u kombinaciji s drvetom, staklom ili čelikom ili možda nešto nježnije - imaju baš sve što poželite i pritom vam jamče najveću kvalitetu.


Što su Häcker kuhinje?

Häcker je veliki neovisni proizvođač kuhinja iz Rödinghausenu  u Njemačkoj koji već sedam desetljeća isporučuje svoje prekrasne kuhinje u preko 60 zemalja svijeta. U industriji, tvrtka sa svojom dugogodišnjom tradicijom uživa ugled pouzdanosti, predanosti i uspješnosti. Tvrtku je osnovao njemački stolar Hermann Häcker još davne 1898.


Unatoč svom rastu, Häcker je i dalje obiteljska tvrtka s pravim obiteljskim vrijednostima koje se baziraju na povjerenju i transparentnosti, a u proizvodnji koriste najkvalitetnije materijale, inovativnu tehnologiju i genijalne detalje.

Kako i sami kažu u Häckeru, njihov cilj nije zadovoljiti kupca već ga oduševiti.


Systemat i Classic - dvije linije Häcker kuhinja

Kod Häckera su dostupne dvije linije proizvoda. Classic, iako ime sugerira da je to klasična linija kuhinja, ona je mnogo više od toga. Ima sve odlike vrhunske kuhinje koja će odgovoriti na vaše potrebe koje tražite od jedne kuhinje. S obzirom na to da je kuhinja srce svakog doma na te potrebe treba odgovoriti kvalitetno i funkcionalno. Häcker Classic tu nema premca.

Systemat je linija za one s instančanim ukusom. Systemat nudi više personalizacije i genijalnih riiešenja, a samim time ima i malo veću cijenu od Classic linije. Systemat doslovce vrišti od luksuza i iznenađuje inovativnim riješenjima. Sve kuhinje iz te linije obaraju s nogu.


Čvrstoća, trajnost i kvaliteta

Njemački proizvodi su poznati po visokoj kvaliteti, a to se posebno odnosi i na Häcker kuhinje. Nihove su kuhinje strogo testirane prema standardima kvalitete što znači da im je radni vijek 20 godina. Häcker redovito prolazi vanjski nadzor od strane TÜV Rheinland-a, koji pažljivo provjerava  proizvode i potvrđuje njihovu usklađenost i zbog toga mogu imati GS simbol za provjerenu sigurnost. Zidni ormarići nisu samo lijepi izgledom već imaju najbolju izdržljivost - izrađeni su tako da izdrže veće težine od standardnih ormarića u kuhinjama.


Ova obiteljska tvrtka je ekološki osviještena te je cilj da svaka kuhinja radi za njihove obitelji zamišljajući kuhinje koje ostaju za cijeli život pa se pritom baca i manje materijala i manje zagađuje zemlja.

Razlog zbog kojeg njemačke kuhinje mogu biti tako dugotrajne je način na koji se izrađuju. Za razliku od većine drugih kuhinja, koje dolaze u paketu i moraju se sastaviti nakon dolaska u vaš dom, one se proizvode i sastavljaju istovremeno - to znači da se kvaliteta može provjeriti i prije nego što kuhinja napusti skladište.


PUResist i PURemission - novi standardi za zaštitu Vaše kuhinje i Vas

Kako vlaga prilično uništava rubove ormarića Häcker je pronašao rješenje i za to. Zahvaljujući njihovoj PUResist inovativnoj i visokokvalitetnoj tehnici lijepljenja - vodootporno ljepilo bez formaldehida koje štiti rubove ormara i ladica od vlage te stvara besprijekoran izgled. PUResist nudi zaštitu od prodiranja vlage, čvrsto prianja između drvenih materijala i rubova te ima izvrstan izgled zbog nevidljivih spojeva. Danas se često priča o štetnosti formaldehida, a kako sva drva sadrže male količine formaldehida Häcker odabire drvne materijale koji imaju razine formaldehida ispod dopuštenih te tako pazi na naše zdravlje i onečišćenje zraka.


Danas je velika pažnja posvećena kvaliteti materijala i njihovoj štetnosti. Drvo prirodno sadrži formaldehid koji je štetan i može iscuriti u zrak u malim količinama. Häcker je pažljivim odabirom drvnih materijala i dobavljača, od rujna 2017. uspio promijeniti kompletnu zalihu materijala na bazi drva i tako drastično smanjio sadržaj formaldehida u njihovim proizvodima.
Häcker je trenutno jedan od najvećih proizvođača kuhinja koji imaju drvene materijale s najnižim emisijama!


Funkcionalnost

Upravo pozornost koju Häcker posvećuje detaljima čini njihove kuhinje posebnima. Koliko često dok kuhate razmišljate o stvarima koje bi vam olakšale kuhanje i koliko vam je važno da vam je sve nadohvat ruke i ima svoje mjesto. Upravo je funkcionalnost u središtu ove njemačke kuhinje. 

Rad s dizajnerima kuhinje odličan je pristup kako biste složili svoju kuhinju koja nije samo stavljena u prostor po određenim mjerama, već iskorištava svaki milimetar tog prostora na najbolji mogući način.


Dizajn

Obzirom da im je funkcionalnost na prvom mjestu mogli bismo reći da im dizajn sigurno nije na vrhu prioriteta. Ali upravo je baš suprotno. Puno vremena, truda i vještina uloženo je u stvaranje ovih besprijekornih kuhinja. Postoji toliko različitih dizajna i stilova koje možete odabrati, tako da Häcker može zadovoljiti svačiji ukus i ima odgovor na sve.

Häcker nudi 163 različitih opcija u materijalima, bojama i stilovima pružajući kupcima obilje mogućnosti kako bi složili kuhinju po svojim željama i mogućnostima.


Inovacija

Ako tražite kuhinju sa svim naprednim dostignućima, vrhunskim dizajnom i funkcionalnošću onda neka vam Häcker bude prvi odabir, jer oni imaju baš sve to. Već smo naveli iznimnu kvalitetu i pozornost koju posvećuju detaljima pa ćemo sada još napomenuti i kako odlično kombiniraju i elektroniku. One kuhinje iz filmova o budućnosti u Häckeru već postoje.

Integrirana rasvjeta koja je jednako važna kao i sama kuhinja, ozvučenje u kuhinji s kojim možete putem bluetootha upravljati sa svog telefona ili tableta ili vrata koja se otvaraju elektroničkim putem – sve to omogućuje Häckerov tim dizajnera i tehnologa.


Cijena

Međutim sav taj luksuz i kvaliteta imaju svoju cijenu. Häcker kuhinje rijetko će se naći na sniženju, ali oni koji žele ovakvu kuhinju njihovi prioritet nije novac nego upravo sve ostalo što omogućavaju i nude Häcker kuhinje – a mogli bismo reći u  jednoj rečenici da su i „van konkurencije“. Iako je cijena njihovih kuhinja veća i možda mislite da nemate budget za ovakvu kuhinju možda se i varate, jer Häcker nudi bezbroj mogućnosti i kombinacija bilo da želite modernu, tradicionalnu ili rustikalnu kuhinju.


Häcker izvan proizvodnje

Häcker je svoj društveni fokus stavio na socijalno i ekološko djelovanje, unutar svoje zajednice, ali i na drugom kontinentu. Tako podržavaju mlade u Sierra Leoneu u Africi gdje plaćaju obrazovanje za 185 djece. Kako bi prekinuli proces osiromašenja osnovan je projekt razvoja mladih – YDP prije nekih 30 godina koji nudi mladima stručno usavršavanje u raznim zanatima u školama.

Podržavaju Bethel - dječji i omladinski hospicij u Bielefeldu, te šalju tisuće božićnih paketića potrebitima.

Također pružaju veliku potporu u spašavanju pčela i insekata i sami su omogućili cvjetne livade na preko 25000 m2 u Rödinghausenu. Poduzimaju posebne mjere u zaštiti prirode pa su tako sve zgrade proizvodnog procese napravljene po strogim zakonima za zaštitu okoliša. Vanjske fasade i krovovi često su mali biotop utočišta za ptice i insekte. Usmjereni su vraćanju prirodi svega onoga što je ona njima pružila.

Mi u Studiu plus možemo se pohvaliti da smo Häcker premium partneri u Hrvatskoj i strogo pratimo pravila i vrijednosti Häcker kuhinja te je naša dugogodišnja suradnja s tako velikim njemačkim brandom i nama potvrda kvalitete našeg rada i predanosti kupcima.


Tipovi i oblici kuhinja - prednosti i mane