Studio plus i Gorenje donose zadovoljstvo u Vašu kuhinju

Studio plus i Gorenje donose zadovoljstvo u Vašu kuhinjuSvaka pećnica Gorenje mala je tvornica čuda. Preko 60 godina istraživanja pečenja i kuhanja dovelo je do različitih rješenja koja omogućavaju jedinstveno iskustvo kulinarskog stvaranja. Zbog njih su pećnice Gorenje pouzdani osobni pomoćnici koji vode brigu o ukusnim i zdravim jelima. 

Pećnice Gorenje namijenjene su pečenju i uživanju u hrani pripremljenoj kod kuće, zabavne su za uporabu i vode brigu o detaljima kako bi korisnici imali više slobodnog vremena.

Gorenje pećnice - Tvornice savršenog okusa

Jela pripremljena u Gorenje pećnicama su savršenog okusa. Za to je prvenstveno zaslužan karakterističan HomeMade oblik unutrašnjosti svih Gorenje pećnica, napravljen po uzoru na tradicionalne krušne peći, koji omogućava slobodno gibanje vrućeg zraka. Kako se hrana zagrijava ravnomjerno i snažno sa svih strana, uvijek je savršeno pečena: hrskava izvana i sočna iznutra. Zahvaljujući inovativnim rješenjima povećan je kapacitet pećnica, uz istovremeno zadržavanje vanjskih dimenzija, što omogućava pripremanje većih količina hrane i bolju preglednost. Raspon volumena pećnica do čak 75 litara jedan je od najvećih na tržištu.


Pametne funkcije čine sjajno kuhanje jednostavnim

Jedan od izazova s kojima su se inženjeri iz Gorenja susreli bio je priprema zahtjevnijih jela na jednostavan način i u tu su svrhu oblikovani posebni programi i funkcije.

StepBake pečenje u koracima je funkcija s kojom korisnik unaprijed odredi različite postavke pečenja, a idealna je za jela koja na putu do svog savršenstva trebaju promjene temperature unutar postupka pečenja. Ako želite ispeći sočno pile sa zlatnosmeđom hrskavom koricom, unaprijed ćete namjestiti dva koraka: pečenje na 200°C kroz jedan sat i daljnjih deset minuta pečenja na žaru. Time ćete dobiti vrijeme za sebe budući da nije potrebno pažljivo pratiti postupak pečenja i gledati na sat jer se namještanja automatski mijenjaju s obzirom na prethodne zahtjeve. Pritom ćete uštedjeti i energiju jer nećete otvarati vrata pećnice.

Automatski programi u Gorenje pećnicama omogućavaju svima da kuhaju kao pravi profesionalci. Tajna automatskog načina pečenja sasvim je jednostavna – svi su parametri, kao što su vrijeme, temperatura i grijači, već prednamješteni. Bez razmišljanja ispecite pile, ribu, pizzu, kruh, sitne kolačiće ili nabujak. Sve što korisnik treba učiniti je izabrati vrstu jela i težinu, te pritisnuti start, a pećnica će odraditi sve ostalo.

S izvanrednom i korisnom funkcijom AutoRoast kod određenih modela pećnica Gorenje postići ćete da je meso hrskavo i dobro pečeno izvana, te savršeno mekano iznutra. Svi znamo da je određenim jelima potrebna prethodno zagrijana pećnica, tako će uz FastPreheat funkciju brzog predgrijavanja, Gorenje pećnice doseći temperaturu od 200°C za samo 6 minuta, štedeći pri tome 30% vremena.

Svaka pećnica Gorenje mala je tvornica čuda. Sve pećnice iz ponude možete pronaći u salonima Studio Plus u Zagrebu, Osijeku, Slavonskom Brodu i Puli. Za više informacija slobodno nas posjetite ili kontaktirajte putem kontakt forme.

Gorenje 3u1 - pranje, sušenje i glačanje