Kupi Gorenje Hladnjak i Dobivate Konzum Poklon Bon
Uz svaku kupnju Gorenje NoFrost hladnjaka u razdoblju od 8.5. do 30.6.2023. kupac dobiva Konzum poklon bon u vrijednosti od 30€ do 50€

Ako razmišljate o kupnji novog hladnjaka, Gorenje NoFrost hladnjaci su sjajan izbor. Uz dugotrajnu svježinu hrane, prilagodljivost i energetsku učinkovitost, Gorenje NoFrost hladnjaci će vam pomoći da uštedite novac i smanjite otpad hrane. Ako iskoristite trenutnu promociju koja uključuje dobivanje Konzum poklon bona u vrijednosti od 30 € do 50 € uz kupnju Gorenje NoFrost hladnjaka, to će biti dodatni bonus koji će vam pomoći da uštedite novac pri kupnji hrane.



Gorenje NoFrost hladnjaci su odličan izbor za sve one koji traže hladnjak koji će dugotrajno održavati svježinu hrane i prilagođavati se njihovim potrebama. NoFrost tehnologija uklanja višak vlage iz hladnjaka, što sprječava stvaranje leda na zidovima unutar hladnjaka, te time omogućava optimalnu temperaturu i vlažnost zraka unutar hladnjaka. To znači da hrana ostaje svježa i da se dulje čuva, čime se smanjuje količina otpada hrane.

Gorenje nudi različite modele NoFrost hladnjaka, a neki od njih su opremljeni posebnim funkcijama koje dodatno poboljšavaju njihovu učinkovitost. Primjerice, neki modeli imaju funkciju brzog zamrzavanja, koja omogućava brže i učinkovitije zamrzavanje hrane, dok drugi modeli imaju funkciju automatskog odleđivanja, što uvelike olakšava održavanje hladnjaka.

Gorenje NoFrost hladnjaci također se prilagođavaju različitim potrebama korisnika. Neke su veličine manje i idealne za manje prostorije, dok su drugi modeli veći i imaju veći kapacitet za pohranjivanje hrane. Također postoje i modeli s različitim opcijama uređivanja interijera, uključujući podesive police, ladice za voće i povrće te police za boce.

Uz visoku učinkovitost i prilagodljivost, Gorenje NoFrost hladnjaci također su vrlo energetski učinkoviti. Mnogi od njih imaju energetski razred A++, što znači da troše vrlo malo energije i smanjuju račune za struju.




Uz nacionalnu kampanju koja traje od 8. svibnja do 30. lipnja 2023., kupci koji kupe bilo koji Gorenje NoFrost hladnjak imaju priliku dobiti Konzum poklon bon u vrijednosti od 30 € do 50 €.

Da biste ostvarili pravo na ovaj poklon bon:

  1. Kupite Gorenje NoFrost hladnjak u razdoblju od 8.5. do 30.6.2023. Računi moraju biti isključivo izdani u RH u navedenom razdoblju. 
  2. Registrirajte se na internetskoj stranici www.gorenje.hr najkasnije 30 dana od datuma računa, odnosno datuma kupnje.
  3. Nakon uspješne registracije, dobit ćete potvrdu na e-mail adresu da ste se prijavili i da će poklon bon Konzuma biti poslan na vašu adresu.

Kampanja se odnosi na sve Gorenje NoFrost hladnjake, a vrijednost poklon bona ovisi o modelu hladnjaka koji ste kupili. Konkretno, vrijednost poklon bona varira od 30€ do 50€.

Ovo je sjajna prilika za kupce koji su u potrazi za novim hladnjakom da iskoriste ovu odličnu promociju i dobiju poklon bon za kupovinu u Konzumu. Kupci mogu odabrati između različitih modela Gorenje hladnjaka.


GORENJE SIDE BY SIDE HLADNJAK
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 91.0 x 178.6 x 64.3 cm

Ukupni volumen: 519 l

Posebna svojstva: No Frost

Model: NR2918EMX

Cijena: 778,30€     ( 5.864,10 kn)

VIŠE INFORMACIJA

GORENJE KOMBINIRANI HLADNJAK
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60.0 x 185.0 x 59.2 cm

Ukupni volumen: 300 l

Posebna svojstva: AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja, NoFrost Plus

Model: NRK619EABXL4

Cijena: 551,56€     ( 4.155,73 kn)

 VIŠE INFORMACIJA

GORENJE KOMBINIRANI HLADNJAK
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 54.0 x 177.2 x 54.5 cm

Ukupni volumen: 248 l

Posebna svojstva: No Frost

Model: NRKI4182E1

Cijena: 551,56€     ( 4.155,73 kn)

VIŠE INFORMACIJA

GORENJE KOMBINIRANI HLADNJAK
Dimenzije aparata (ŠxVxD):60.0 x 185.0 x 59.2 cm

Ukupni volumen: 300 l

Posebna svojstva: AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja, NoFrost Plus

Model: NRK619ES4

Cijena: 441,06€.    ( 3.323,17 kn)

VIŠE INFORMACIJA


Gorenje hladnjaci GardenFresh