Gorenje Simplicity nova linija (2019-2020)

Gorenje Simplicity nije bez razloga već godinama jedna od najprodavanijih linija kućanskih aparata. Njihov novi slogan  »kućanski uređaji bez drame«  upravo je ono što žele predstaviti svojim kupcima – a to su pametni uređaji koji će nam uštedjeti vrijeme i olakšati užurbanu svakodnevnicu.


Obogaćeni s mnogo funkcija koje su napredne i prilagodljive, Simplicity će nam pojednostaviti i uljepšati boravak u kuhinji, baš kao što i samo ime govori.

Iako nova kolekcija ima potpuno nove uređaje u odnosu na prethodnu i dalje je dostupna u crnoj i čisto bijeloj boji, a uključuje pećnice, ploče za kuhanje, hladnjake, perilice posuđa, mikrovalne i nape.

Sigurno ste se uhvatili da ste nekoliko puta u danu rekli djetetu da zatvori vrata od frižidera, jer se grije i hrana se kvari. E, pa s funkcijom AdaptTech više ne morate o tome brinuti, jer Gorenje Simplicity hladnjake krasi ova pametna funkcija koja je osmišljena kako bi održala optimalnu temperaturu u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate vrata, a najvažnije je da se tako čuva svježina namirnica. AdaptTech tehnologija stalno prati i analizira način kako koristite hladnjak i tako regulira optimalnu temperaturu.

Iako vjerojatno mislite da pećenje u pećnici i nije neka mudrost, sigurno vam se dogodilo da ste neki komad mesa ili kolač jednom ispekli fantastično i više nikada to niste uspjeli ponoviti. Sada uz pomoć AdaptBake tehnologije možete uvijek pripremiti jednako savršen obrok. Simplicity pećnica memorira  postavke i programe koje ste koristili i predlaže zadnju ili najčešće korištenu postavku.


I bi svijetlo! Ova nova tehnologija je toliko napredna da više ne moramo niti razmišljati da upalimo svjetlo. Zahvaljujući AdaptLight funkciji koju ima Simplicity napa dovoljno je da se samo stanemo ispred ploče za kuhanje i svjetlo na napi će se automatski upaliti.

Čak ne moramo niti razmišljati koju zonu na kuhalištu trebamo upaliti. Simplicity Ploča za kuhanje zbog AutoDetect funkcije, odmah po uključivanju, automatski prepoznaje poziciju posude za kuhanje te aktivira odgovarajuću zonu, samostalnu ili povezanu, ovisno o veličini posude.


Danas svi živimo vrlo užurbano i ponekad nam je hrana najmanje bitna. Ali, to stvarno  ne bi trebalo biti tako i trebali bi se svi potruditi da barem jedan obrok u danu imamo svjež i topao. U tome nam može pomoći Simplicity mikrovalna pećnica koja ima mnoge automatizirane programe, a jedna od zanimljivih funkcija je AutoProgrammes s kojom samo odaberemo vrstu namirnice i težinu, a mikrovalna automatski određuje potrebnu snagu i vrijeme.

I naravno kada sve skuhamo i pojedemo ostaje nam onaj svima mrski dio, a to je pranje suđa. Ako niste do sada postali ponosni vlasnik suđerice koja svima štedi vrijeme i živce onda svakako razmislite o kupnji tog najboljeg pomoćnika. Perilica suđa vam neće potrošiti niti više vode niti struje, ona će vam skratiti muke i ostaviti samo zanimljive trenutke zajedničkog obiteljskog ručka.  AutoProgramme funkcija, koji je jedan od automatiziranih programa koji se mogu koristiti na Simlicity perilici suđa, optimizira potrošnju vode i energije te prilagođava program pranja ovisno o količini i zaprljanosti suđa.

Moramo priznati da je Gorenje ovaj put uspio spojiti sve što nam treba u kuhinji, a da je pritom pazio na dobar omjer cijene i kvalitete. Nova Simplicity linija je baš ono što nam svima treba..pametna, kvalitetna, elegantna i dizajnerska. I jednostavna!

Ako vam se sviđa nova Simplicity linija kompletnu ponudu kuhinjskih aparata možete pogledati na ovom linku.

A ako imate pitanja rado ćemo vam odgovoriti na njih. Javite nam se slobodno.


Studio plus i Gorenje donose zadovoljstvo u Vašu kuhinju