Gorenje hladnjaci GardenFresh


Odabir novog hladnjaka je veliki korak. Gorenje hladnjaci održavaju svježinu vaših namirnica i prilagođavaju se svim vašim potrebama. 

  • AdaptTech - prilagođava temperaturu hladnjaka prema vašim navikama i produljuje svježinu namirnica

  • IonAir with MultiFlow 360° - Ionizirani zrak uklanja neugodne mirise i stvaraju optimalan okoliš za svježu hranu

  • Convert FreshZone - prenamijenite ladicu za ribu i meso u ladicu za voće i povrće za dodatnu svježinu


AdaptTech tehnologija u GardenFresh kombiniranim hladnjacima-zamrzivačima koji prepoznaju vaše navike!

Ovaj pametni sistem razvijen je kako bi održao optimalnu temperaturu hladnjaka u odnosu na to koliko često otvarate vrata. Kada se vrata otvore, temperatura se trenutno podiže i hrana je izložena termalnom šoku koji dovodi do bržeg propadanja namirnica. Hladnjak konstantno prati i analizira način na koji ga koristite. Na osnovu toga on može predvidjeti kada ćete otvoriti vrata i prije tog trenutka, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2 °C kako bi se pobrinuo da se konstantna temperatura održi i da hrana ostane svježa i puna hranjivih sastojaka.

NoFrost tehnologija sprječava neželjeno lijepljenje zamrznute hrane. Upravo zato u vašim ladicama u zamrzivaču neće biti leda na hrani i njegovim unutarnjim stjenkama, a ladice će biti lijepo organizirane i uredne.


Elegantnoj vanjštini GardenFresh hladnjaka Gorenje je poklonilo posebnu pažnju. Izrađen u više boja i nijansi, u potpunosti može pratiti stil vaše kuhinje, bilo da je moderan ili klasičan. Vanjski dizajn GardenFresh hladnjaka u potpunosti odgovara funkcionalnosti njegove unutrašnjosti – brojne napredne opcije će vam pomoći u organizaciji i pravilnom skladištenju namirnica i čuvanju njihovih hranljivih sastojaka.


Napredna tehnologija MultiFlow 360° u Gorenje hladnjacima oponaša prirodni proces ionizacije kako bi osigurala dužu svježinu namirnica. Negativno nabijeni ioni genereirani u hladnjaku kontinuirano osvježavaju zrak imitirajući prirodnu mikroklimu te time stvaraju idealan okoliš za svježu hranu.

U slučaju duljeg izbivanja ili godišnjeg odmora, hladnjak je moguće podesiti za rad u EcoMode sustavu, odnosno u sustavu s ekonomičnom potrošnjom električne energije, budući da su vrata hladnjaka stalno zatvorena.

Velik i pregledan LED zaslon omogućava brzo i lako upravljanje i namještanje temperature.

Funkcije poput FastFreeze i HolidayMode mogu se uključiti jednostavnim dodirom. U slučaju iznenadnog povećanja temperature u hladnjaku, ugrađeni alarm odmah će vas upozoriti.

Kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje GardenFresh i njihova AdaptTech tehnologija, moderan izgled i mnoge praktične funkcije donose novi val svježine. 

Prilikom kupnje odabranih modela Gorenje GardenFresh hladnjaka u razdoblju od 03. svibnja do 11. srpnja 2021. uz registraciju računa ostvarujete pravo na vrijedan poklon - Košaru svježine, paket svježeg voća i povrća koja vam stiže na kućnu adresu.

Modeli uz koje se dobije poklon: RK6191ES4, RK6192EW4, RK6192ES4, RK6201EW4, RK6202ES4, RK6202AXL4, NRK6191EXL4, NRK6191ES4, NRK6191PS4, NRK6191EW5F, NRK6191ES5F, NRK6192AW4, NRK6192AXL4, NRK619EABXL4, NRC6193SXL5, NRK6202EW4, NRK6202ES4, NRK6202AXL4 i NRC6203SXL5

SVOJ NOVI GORENJE HLADNJAK MOŽETE REGISTRIRATI NA OVOM LINKU:
https://hr.gorenje.com/proizvodi/hladnjaci-i-zamrzivaci/gardenfresh

Opremili smo cijeli stan