Bora napa - kuhinje sa stilom

Bora - ploča za kuhanje i napa  u jednom! Potpuno nova dimenzija kuhanja.

Svi znamo da je napa neizostavan dio kuhinje i da je kvalitetna napa svakako dobra investicija. No, ako ćemo najiskrenije, malo koja napa može odraditi posao 100 %. Ti nesretni mirisi ipak nađu svoj put, ako ništa drugo do vaše kose pri kuhanju.

Zato je na tržište stigla BORA, ploča za kuhanje s integriranom napom.


Miris pržene slanine ili ribica tako je dobar dok se priprema ili za stolom, ali da li je tako dobar nakon kuhanja? Vjerujem da nitko od nas ne voli miris ručka cijeli dan u svom domu. Zato je Bora prava inovacija, jer ona uopće ne dopušta da se mirisi šire prostorom. Bora uklanja mirise kuhanja odmah na izvoru, zajedno s česticama pare, dima i masti što znači da možete uživati u omiljenom doručku čiji vas miris neće pratiti ostatak dana.

Zaboravite na nape koje vam smetaju dok kuhate, zaboravite paru i mirise koje se šire po cijeloj kuhinji, a ponekad i drugim prostorijama u domu i  pritom još ne usisavaju mirise onako biste željeli. Bora rješava sve, jer usisava mirise odmah iz lonca ne dopuštajući da se šire dalje u prostoriju i pritom ne zauzima dodatni prostor, ostavljajući mjesta za još jedan ormarić u kuhinji koji nam uvijek nedostaje.

Bora  omogućava potpunu slobodu pa se možete fokusirati na ono najvažnije, pripremu ukusnog jela. Boru  je moguće staviti gdje god želite, nema nagnutog stava dok kuhate, nema pare koja vam blokira pogled. A svi oni koji nose naočale konačno mogu odahnuti, jer uz Boru više nema zamagljenog pogleda i mogućih nezgoda u kuhinji.

Bora je svojom inovativnošću, zadnjim krikom tehnologije i fantastičnim dizajnom daleko ispred svog vremena, pa je stoga i cijena viša od klasičnih napa i kuhališta. No, prednosti koje Bora ima u potpunosti opravdavaju cijenu.


Po čemu je Bora toliko posebna?

Prednosti je mnogo, a mi ćemo vam ovdje nabrojati sve kako biste dobili najbolju sliku o vrijednosti ovakvog uređaja.

GLASNOĆA

Svi znamo koliko je iritantno kuhati ispod glasne nape. Kuhanje treba biti zabavno i kreativno, veselo i poticajno. Grubi zvuci nape često ometaju kulinarsko iskustvo. Bora je znatno tiša od ostalih napa zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji s tihim motorom. Od sada možete nesmetano slušati muziku, razgovarati i kuhati, a da vam ne smeta buka motora.

DODATNI PROSTOR

S obzirom na to da je prostor u kuhinji uvijek u deficitu, te da nam uvijek treba onaj još jedan ormarić za odlaganje, integrirana napa u kuhalištu je jednostavno odlična ideja. Ništa nam ne smeta iznad glave dok kuhamo, para nam ne ulazi u oči ,a sami proces povlačenja pare ravno iz lonca u napu na Bori djeluje i blago opuštajuće.  Ujedno je odličan izbor za male kuhinje, upravo radi dodatnog prostora koji nam omogućava. Također, visina uređaja od svega 200 mm i dalje ostavlja veliki prostor za odlaganje u ladicama ili ormarićima. Čak nije potrebno niti skraćivati ladice u dubini. 

ČISTOĆA

Čestice masti ne lete po zraku nego se učinkovito zadržavaju u filteru od nehrđajućeg čelika  pa je održavanje Bore puno jednostavnije od drugih kuhališta i napa. Kako je Bora napravljena od tri dijela, oni se jednostavno rastavljaju i mogu se prati u perilici suđa.


SLOBODA

S Borom možete kuhati gdje god želite. Možete kuhati u boravku, pa čak i u spavaćoj sobi ako poželite. Strah od mirisa kuhanja ne postoji, jer Bora skuplja sve mirise sa sobom. Bora ima samo jedan zahtjev, a to je struja i za Vas će kuhati gdje god poželite. 

AUTOMATIZAM

Bora je jako pametan uređaj koj će sam podesiti jačinu povlačenja pare i mirisa. Automatska prilagodba jačine omogućava korisniku da se koncentrira na ono najvažnije- kuhanje.

SMETNJE

Uz Boru zaboravite na kuhinjski otok s napom iznad glave koji poneka može narušiti liniju vaše kuhinje i njenu eleganciju. 

MATERIJALI

Bora je izrađena od visokokvalitetnih materijala, odnosno od čistog nehrđajućeg čelika, te staklokeramike bez teških metala.

DIZAJN

Minimalistički dizajn koji će se uklopiti u svaku kuhinju, bila ona moderna ili trandicionalna

VELIKA POVRŠINA 

Bora ima ogromnu površinu  i optimalni raspored zona za kuhanje. Dovoljno mjesta za 4 velika lonca do 24 cm, osiguravaju optimiziranje kuhanja  pa možete u jednom kuhanju skuhati više jela.


Bora dolazi u četiri vrste: Basic, Pure, Professional i Classic.
Svi su modeli jednako funkcionalni i kvalitetni, dok se razlikuju u dodatnim opcijama poput brzog zagrijavanja, zaštite za djecu ili različitim upravljačkim pločama.

Najprodavaniji modeli su zasigurno Basic i Pura, a te modele imamo u našim salonima. Studio plus u svom salonu na Slavonskoj aveniji ima izložena Bora kuhališta s integriranom napom koje možete doći pogledati i isprobati kako bi se uvjerili da je Bora doista revolucija u kuhinji.

BORA BASIC

  • Bora Basic s recirkulacijom zraka

  • Bora Basic s odvodom zraka

  • Bora Basic Hyper s odvodom zraka

  • Bora Basic Hyper s recirkulacijom zraka

BORA PURE

  • Bora Pure s odvodom zraka

  • Bora Pure s recirkulacijom zraka

Gorenje Simplicity nova linija (2019-2020)