BORA Professional 3.0

REVOLUCIONARNO BOLJE. – NAJBOLJE OD NAJBOLJEG ZA VAŠU KUHINJU.

 
 

intuitivni gumb za upravljanje

Kombinacija klasičnog gumba i površine osjetljive na dodir s LED zaslonom omogućuje savršenu kontrolu i rukovanje. Sve funkcije se lako aktiviraju.

 
 

automatski zatvarač

Poklopac odvoda pare se automatski otvara i zatvara. Integrirana senzorika sprječava zaglavljivanje predmeta tijekom zatvaranja. U isključenom stanju sustav je potpuno zatvoren.

 
 
vrhunski dizajn

Glavne značajke dizajne čine odvod pare i jednostavno oblikovani prsten gumba od nehrđajućeg čelika sa crnim staklenim prednjim dijelom i jasnim, bijelim LED prikazom.

 
 
minimalna glasnoća

Izuzetno tih - čak i pri visokim razinama snage: razlozi z ato su optimalan odvod zraka te primjena izuzetno tihog ventilatora. Tako Vas ništa neće ometati u kuhanju niti prekidati u razgovoru.

 
 

jednostavno čišćenje

Dijelovi izloženi parama od kuhanja jednostavno se mogu ukloniti kroz lako dostupni široki ulazni otvor. Ti se dijelovi mogu prati u perilici posuđa i zauzimaju vrlo malo mjesta.

 
 

ogromna površina za kuhanje 4 24

Izuzetno duboke ploče za kuhanje od 54 cm omogućavaju još više prostora za kuhanje. Tako je osigurano dovoljno prostora čak i za dva velika lonca jedan za drugim.

 
 
ogromne zone za kuhanje

Osobito velike zone za kuhanje s indukcijskom površinom omogućuju kompletno i ravnomjerno zagrijavanje i vrlo velikih lonaca ili pekača

 
 
modularni sustav

BORA nudi širok asortiman ploča za kuhanje, od ploča s indukcijskom površinom do plinskih ploča ili tepan roštilja od nehrđajućeg čelika koji se mogu slobodno kombinirati sa sustavima odvoda. Osim toga moguće su i kombinacije s jednom, tri ili više ploča za kuhanje.

Oduševljeni ste Borom i želite se sami uvjeriti u njenu jedinstvenu kvalitetu i učinkovitost?


POSJETITE JEDAN OD NAŠIH SALONA I SAMI SE UVJERITE U SVE PREDNOSTI BORE